• машинерија за храна fuxin

Предности на машината за кнедли

Предности на машината за кнедли

Кнедлите имаат историја од илјадници години во Кина.Љубовта на Кинезите за кнедли исто така го правимашина за кнедлипазар многу популарен.Значи, кои се предностите на машината за кнедли?Ајде да ви го претставиме.

1. Работната ефикасност на машината за кнедли е многу висока.Работењето со една машина е еквивалентно на вработување од 8 до 12 луѓе за правење кнедли за рачно изработени кнедли.Ако вработените можат да купат машина за помалку од половина година, тогаш машината ќе заштеди пари за машина.Ајде, тоа е евтина машина со висок принос.

2. Постојат многу видови на кнедли и многу избор.НаМала големинаобично е околу 600mm-800mm, што е еквивалентно на фрижидер и заштедува простор.Големиот опсег е од 1000 до 2000. Можете да ја изберете вистинската големина за вашиот простор.

3. Машината за кнедли произведува секакви видови храна.Освен кнедли, може да замени и делови, може да се прават фенови, чорби, кари рог, вонтон, ролки, тенџериња, лате кнедли и така натаму.Ни треба само мал дел за производство на разни видови.Храна, машини.

4. Машината за кнедли е лесна за учење и работи како будала.Машината треба само да ги стави филовите и тестенините во машината ипочекајте ги кнедлите.Неискусните луѓе можат да ги совладаат сите операции за 5 минути.

5. Машината за кнедли зафаќа мала површина.Општо земено, малите машини се помеѓу 500mm-800mm, а големите се само околу 2000, што е лесно за поставување.Самата машина е мала, лесна за движење и може да се ракува во секое време.Машината е дизајнирана од нерѓосувачки челик, кој ги исполнува националните стандарди.


Време на објавување: 19.06.2021
WhatsApp онлајн разговор!