• машинерија за храна fuxin

Карактеристики на изведба на автоматска машина за кеси за супа

Карактеристики на изведба на автоматска машина за кеси за супа

Автоматскиотмашина за кеси за супаможе да формира 2400-3600 кесички за супа на час со ставање на хармоничното тесто и мешаните кутии во одредената корпа на машината.Ефикасно производство накеса за супаs, погоден за широк опсег на корисници, штедлив и практичен.

Карактеристики на изведба намашина за кеси за супа:

1. Подобрениот систем за пренос на тестенини со бавен притисок има поголема количина на пренос на тестенини и може да направи големи кеси за супа од 250 g.

2. Подобрениот систем за пренесување на полнење со вител го прави филот поциркулирачки и униформен и го решава проблемот со нестабилното полнење на машините за супи и кеси во минатото.

3. Увезена контрола на конверзија со двојна фреквенција, големината на тестенините и пломбите може да се прилагоди природно, лесна за употреба и висока точност.

4. Лесен труп, разумен дизајн, компактна структура, практично движење и без простор.

5. Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив, убав и дарежлив, во согласност со националните стандарди за хигиена на храната.

6. Секој час може да се направат 2400 кеси за супа.Големината на производот е во опсег од 20 g – 250 g, што може да се прилагоди по желба.

7. Производите имаат униформа големина, мазен изглед и уредни дезени, кои се далеку поубави од рачните чанти.


Време на објавување: 25-септември 2021 година
WhatsApp онлајн разговор!