• fuxínové potravinárske stroje

Výhody knedľového stroja

Výhody knedľového stroja

Halušky majú v Číne tisícročnú históriu.Láska Číňanov ku knedlíkom tiež robíhaluškový strojtrh veľmi populárny.Aké sú teda výhody stroja na halušky?Poďme vám to predstaviť.

1. Pracovná efektívnosť knedľového stroja je veľmi vysoká.Práca s jedným strojom sa rovná zamestnaniu 8 až 12 ľudí na výrobu halušiek pre ručné halušky.Ak si zamestnaní robotníci môžu kúpiť stroj za menej ako pol roka, stroj ušetrí peniaze za stroj.No tak, je to lacný stroj s vysokým výnosom.

2. Existuje veľa druhov knedlí a veľa možností.Themalá veľkosťje zvyčajne asi 600 mm-800 mm, čo je ekvivalent chladničky a šetrí miesto.Veľký rozsah je 1000 až 2000. Môžete si vybrať správnu veľkosť pre váš priestor.

3. Knedlíkový stroj vyrába všetky druhy potravín.Okrem halušiek dokáže nahradiť aj súčiastky, vyrobíte z nej jarné závitky, guláše, kari rohlíky, wonton, jarné rolky, nálepky, latte halušky a pod.Na výrobu rôznych druhov nám stačí malá časť.Jedlo, stroje.

4. Stroj na halušky sa ľahko učí a funguje ako blázon.Stroj potrebuje len vložiť plnku a rezance do stroja apočkaj na halušky.Neskúsení ľudia zvládnu všetky operácie za 5 minút.

5. Knedlíkový stroj pokrýva malú plochu.Vo všeobecnosti sú malé stroje medzi 500 mm až 800 mm a veľké sú len asi 2 000, čo je ľahké umiestniť.Samotný stroj je malý, ľahko sa presúva a dá sa s ním kedykoľvek manipulovať.Stroj je navrhnutý z nehrdzavejúcej ocele, ktorá spĺňa národné normy.


Čas odoslania: 19. júna 2021
WhatsApp online chat!