• makineri ushqimore fuksine

Makina për zbukurime shumëfunksionale është një makinë për gatime të disponueshme

Makina për zbukurime shumëfunksionale është një makinë për gatime të disponueshme

Makinë për zbukurime shumëfunksionale makinë për formimin e njëfishtë ! Kungujt janë ushqimi i preferuar i veriorëve. Ata janë gjithmonë të pandashëm nga petët gjatë festave të Vitit të Ri dhe mikpritja e të afërmve dhe miqve. Veçanërisht në ditën e parë të vitit të ri, një familje ha biskota së bashku. Mund të shihet se petullat kanë një pozicion shumë të lartë në zemrat tona.

Historia e zhvillimit të petullave është shumë e gjatë. Për mijëra vjet, petullat janë një nga ushqimet që njerëzit pëlqejnë shumë. Deri më tani, askush nuk do të ndihet i çuditshëm për petat. Tani që ditët janë të mira, ngrënia e petave është bërë një punë shumë e zakonshme. Nuk keni pse të hani petulla gjatë Festivalit të Pranverës. Shumë industri hotelierike kanë ngritur një restorant dumpling me petë si temë të tyre. Në këtë mënyrë, petullat janë kudo. Në këtë mënyrë, ka gjithnjë e më shumë punëtorë që bëjnë petulla. Me zhvillimin e shoqërisë dhe përmirësimin e nivelit ekonomik, pagat e punëtorëve janë rritur gjithashtu me rritjen e çmimeve, të cilat do të sjellin disa efekte negative në restorantin e dumpling.

Makina për gatimin e tryezës 900t e zhvilluar nga personeli shkencor dhe teknologjik i makinerisë ushqimore Jiangbei Fuxin është një makinë shumë e humanizuar për prodhimin e petave. Kjo makinë ka një panel kontrolli shumë të saktë dhe është më i përshtatshëm në funksionim dhe mirëmbajtje. Madeshtë bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë, i cili mund të përdoret për një kohë më të gjatë, dhe forma është gjithashtu shumë e lartë.

Madhësia, pesha dhe proporcioni i lëkurës dhe mbushjes së petave të prodhuara nga makina e kungullit mund të rregullohen sipas dëshirës, ​​gjë që shmang plotësisht kushtet e pafavorshme siç janë rrjedhjet dhe plasaritjet. Kungujt e prodhuar janë më elastikë, shije, gluten dhe durim, dhe kanë më shumë përparësi në krahasim me petat e prodhuara me dorë.

Kjo makinë gjithashtu mund të prodhojë produkte të madhësive të ndryshme. Kushti është që wonton, tenxhere, petulla me dantella, petë Sifang, etj mund të prodhohen duke ndryshuar mykun. Kjo makinë mund të formohet në një kohë kur prodhon petulla, e cila mund të përmirësojë më mirë vlerën ushqyese të petave, të zgjasë afatin e ruajtjes dhe të shmangë gabimet, ashtë një makinë e mirë që me të vërtetë i ndihmon klientët të fitojnë shumë para.


Koha e postimit: 30 shtator-2021
WhatsApp Chat Online!