• mesin dahareun fuxin

Mesin pangsit multifungsi nyaéta mesin pangsit anu tiasa dianggo

Mesin pangsit multifungsi nyaéta mesin pangsit anu tiasa dianggo

Mesin pangsit multifungsi sakali ngawangun mesin pangsit ! Pangsit mangrupikeun tuangeun anu dipikaresep ku urang kalér. Aranjeunna henteu tiasa leupas tina pangsit nalika festival Taun Anyar sareng ngabagéakeun baraya sareng réréncangan. Utamana dina dinten mimiti taun énggal, hiji kulawarga tuang pangsit babarengan. Éta tiasa ditingali yén pangsit ngagaduhan posisi anu luhur pisan dina haté urang.

Sejarah pangembangan pangsit panjang pisan. Rébuan taun, pangsit mangrupikeun salah sahiji katuangan anu resep pisan ku masarakat. Sajauh ieu, teu aya anu bakal ngarasa anéh pikeun pangsit. Ayeuna nalika dintenna saé, tuang pangsit parantos janten padamelan anu biasa. Anjeun teu kedah tuang pangsit nalika Spring Festival. Seueur industri katering parantos nyetél réstoran pangsit sareng pangsit salaku topikna. Ku cara kieu, pangsit aya dimana-mana. Ku cara kieu, beuki seueur padamel anu ngadamel pangsit. Kalayan pamekaran masarakat sareng ningkatna tingkat ékonomi, Gajih pagawé ogé parantos naék ku naékna harga, anu bakal ngahasilkeun sababaraha pangaruh ngarugikeun ka réstoran pangsit.

Mesin pangsit méja 900t anu dikembangkeun ku tanaga ilmiah sareng téknologi mesin tuangeun Jiangbei Fuxin mangrupikeun mesin anu kamanusaan pikeun ngahasilkeun pangsit. Mesin ieu ngagaduhan panel kontrol anu akurat pisan sareng langkung merenah dina operasi sareng perawatan. Éta tina stainless steel impor kualitas luhur anu diimpor, anu tiasa dianggo pikeun waktos anu langkung lami, sareng bentukna ogé kelas tinggi.

Ukuran, beurat sareng proporsi kulit sareng isian tina pangsit anu dihasilkeun ku mesin pangsit tiasa disaluyukeun sakahayangna, anu lengkep nyingkahan kaayaan anu ngarugikeun sapertos kabocoran sareng retakan. Pangsit anu dihasilkeun langkung élastis, raos, ketan sareng kasabaran, sareng ngagaduhan kaunggulan langkung seueur dibandingkeun sareng pangsit anu dihasilkeun sacara manual.

Mesin ieu ogé tiasa ngahasilkeun produk anu bénten ukuranana. Saratna nyaéta wonton, potstickers, pangsit renda, pangsit Sifang, sareng sajabana tiasa dihasilkeun ku cara ngarobah kapang. Mesin ieu tiasa dibentuk dina hiji waktos nalika ngahasilkeun pangsit, anu tiasa langkung saé ningkatkeun nilai gizi pangsit, manjangkeun umur simpé sareng ngahindarkeun kalepatan, Mangrupikeun mesin anu saé anu leres-leres ngabantosan palanggan ngasilkeun seueur artos.


Waktos Post: Sep-30-2021
WhatsApp Online Chat!