tampilan produk

Kami komitmen ka nyieun hiji perusahaan mesin dahareun kalawan brand kawentar. Simkuring geus striving arah tujuan nu sarta salajengna bakal ngaronjatkeun kualitas mesin kami meunang kapuasan customer urang urang jeung amanat. Kami néangan maju ka cooperating kalawan konsumén urang jeung babaturan imah jeung di mancanagara. Urang pageuh percaya ka milih kami nyaeta milih kualitas.
  • smj
  • tbj

Produk langkung

Naha Pilih Us

Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co., Ltd.

Kami produsén profésional ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa saatos penjualan.

Perusahaan kami gaduh seueur alat pamrosésan skala ageung.

At present, we are the factory who are mainly devote to the automatic food machines, Main products include full-automatic siu mai machine, semi-auto siu mai machine, desktop semi-auto siu mai machine, Wonton machine,automatic multi-function dumpling machine, desktop dumpling machine, automatic soup dumpling machine,  steamed bun machine, silver silk roll machine, etc. machine.Meanwhile, Our engineer team is continually research and design new machines, for the purpose of providing more intelligentize and convenience for customers.

Kusabab ngadegna perusahaan, produk parantos dijual di sakumna nagara sareng diekspor ka luar negeri, sareng parantos disatujuan sareng dipuji ku para nasabah. Kami salawasna yakin yén "Kualitas mangrupikeun landasan pangembangan perusahaan, sareng integritas mangrupikeun kakuatan pikeun pangembangan perusahaan". Upami anjeun kabetot, tulus ngabantosan panalungtikan anjeun.

News parusahaan

Automatic dumpling machine is a machine developed according to people’s needs

As our favorite food, dumplings are loved by more customers. This food is not only our national traditional food, but also the symbol of our national solar terms, so dumplings are loved by more customers. With the development of science and technology, automatic dumpling machine is a machine deve...

Why do merchants like dumpling machines so much? Which small dumpling machine is good

Is the dumpling machine easy to use? When it comes to dumpling machines, it should be a hot topic in the dumpling restaurant. The price of dumpling machines in similar food processing machines is cheap, about 10000 to 20000. But for many factory owners, they still feel very expensive. Is its pric...

  • Ningbo Jiangbei Fuxin Food mesin Co., Ltd

WhatsApp Online Chat!