tampilan produk

Kami komitmen ka nyieun hiji perusahaan mesin dahareun kalawan brand kawentar. Simkuring geus striving arah tujuan nu sarta salajengna bakal ngaronjatkeun kualitas mesin kami meunang kapuasan customer urang urang jeung amanat. Kami néangan maju ka cooperating kalawan konsumén urang jeung babaturan imah jeung di mancanagara. Urang pageuh percaya ka milih kami nyaeta milih kualitas.
  • smj
  • tbj

Produk langkung

Naha Pilih Us

Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co., Ltd.

Kami produsén profésional ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa saatos penjualan.

Perusahaan kami gaduh seueur alat pamrosésan skala ageung.

Ayeuna, kami pabrik anu méh khusus pikeun mesin pangan otomatis, sapertos mesin siomai, mesin pangsit multi-tujuan sareng mesin pangsit jsb. Samentawis éta, tim insinyur kami terus-terusan milarian sareng ngararancang mesin anyar, pikeun tujuanana tina masihan langkung cerdas sareng genah pikeun konsumén.

Kusabab ngadegna perusahaan, produk parantos dijual di sakumna nagara sareng diekspor ka luar negeri, sareng parantos disatujuan sareng dipuji ku para nasabah. Kami salawasna yakin yén "Kualitas mangrupikeun landasan pangembangan perusahaan, sareng integritas mangrupikeun kakuatan pikeun pangembangan perusahaan". Upami anjeun kabetot, tulus ngabantosan panalungtikan anjeun.

News parusahaan

Semi-automatic siu mai machine purchase strategy

Semi-automatic siu mai machine purchase strategy! Today, I will follow the staff of the Fuxin siu mai machine manufacturer to learn about some of the things that should be paid attention to when purchasing the semi-automatic siu mai machine. How to do it to truly buy a product with confidence and...

What is the price quoted by the manufacturers of automatic shaomai machines?

As a kind of equipment that can realize fully automatic package of shaomai. Just place the reconciled noodles and fillings in the designated feed opening. Turn on the machinery and equipment to achieve better production of Shaomai. The reliability that can be fully obtained will also be very clea...

  • Ningbo Jiangbei Fuxin Food mesin Co., Ltd

WhatsApp Online Chat!