tampilan produk

Kami komitmen ka nyieun hiji perusahaan mesin dahareun kalawan brand kawentar. Simkuring geus striving arah tujuan nu sarta salajengna bakal ngaronjatkeun kualitas mesin kami meunang kapuasan customer urang urang jeung amanat. Kami néangan maju ka cooperating kalawan konsumén urang jeung babaturan imah jeung di mancanagara. Urang pageuh percaya ka milih kami nyaeta milih kualitas.
  • smj
  • tbj

Produk langkung

Naha Pilih Us

Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co., Ltd.

Kami produsén profésional ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa saatos penjualan.

Perusahaan kami gaduh seueur alat pamrosésan skala ageung.

At present, we are the factory who are mainly devote to the automatic food machines, Main products include siomai making machine, multi-purpose dumpling machine , steamed bun machine ,wonton machine , encrusting machine,silver silk roll machine, etc. machine.Meanwhile, Our engineer team is continually research and design new machines, for the purpose of providing more intelligentize and convenience for customers.

Kusabab ngadegna perusahaan, produk parantos dijual di sakumna nagara sareng diekspor ka luar negeri, sareng parantos disatujuan sareng dipuji ku para nasabah. Kami salawasna yakin yén "Kualitas mangrupikeun landasan pangembangan perusahaan, sareng integritas mangrupikeun kakuatan pikeun pangembangan perusahaan". Upami anjeun kabetot, tulus ngabantosan panalungtikan anjeun.

News parusahaan

What questions will users have when purchasing the automatic dumpling machine

What questions do users have when buying automatic dumplings? As customers, there must be many questions when we buy the automatic dumpling machine. What is the function of the dumpling machine? Is there a discount on the price of the product? How about the shape and taste of the dumplings? This ...

Automatic dumpling machine is a machine developed according to people’s needs

As our favorite food, dumplings are loved by more customers. This food is not only our national traditional food, but also the symbol of our national solar terms, so dumplings are loved by more customers. With the development of science and technology, automatic dumpling machine is a machine deve...

  • Ningbo Jiangbei Fuxin Food mesin Co., Ltd

WhatsApp Online Chat!