tampilan Product

We are setya kanggo nggawe perusahaan machinery pangan karo account misuwur. Kita wis diunggahake menyang goal sing lan luwih bakal nambah kualitas mesin kita menang kepuasan pelanggan lan dateng. We are looking nerusake kanggo sama karo kita pelanggan lan kanca-kanca ngarep lan luar negeri. We kuwat pracaya kanggo milih kita kanggo milih kualitas.
  • smj
  • tbj

Products More

Napa Pilih kita

Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co, Ltd

Kita minangka produsen profesional sing nggabungake R & D, manufaktur, dodolan lan layanan sawise-sales.

Perusahaan kita duwe peralatan pangolahan ukuran gedhe.

At present, we are the factory who are mainly devote to the automatic food machines, Main products include siomai making machine, multi-purpose dumpling machine , steamed bun machine ,wonton machine , encrusting machine,silver silk roll machine, etc. machine.Meanwhile, Our engineer team is continually research and design new machines, for the purpose of providing more intelligentize and convenience for customers.

Wiwit ngadeg perusahaan kasebut, produk wis didol ing saindenging negara lan diekspor ing luar negeri, lan wis disetujoni lan dipuji pelanggan. Kita mesthi percaya yen "Kualitas minangka dhasar pangembangan perusahaan, lan integritas minangka daya semangat kanggo pangembangan perusahaan". Yen sampeyan kepincut, tulus tampa pitakon.

News Company

What questions will users have when purchasing the automatic dumpling machine

What questions do users have when buying automatic dumplings? As customers, there must be many questions when we buy the automatic dumpling machine. What is the function of the dumpling machine? Is there a discount on the price of the product? How about the shape and taste of the dumplings? This ...

Automatic dumpling machine is a machine developed according to people’s needs

As our favorite food, dumplings are loved by more customers. This food is not only our national traditional food, but also the symbol of our national solar terms, so dumplings are loved by more customers. With the development of science and technology, automatic dumpling machine is a machine deve...

  • Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co, Ltd

Tampilan Online Chat!