tampilan Product

We are setya kanggo nggawe perusahaan machinery pangan karo account misuwur. Kita wis diunggahake menyang goal sing lan luwih bakal nambah kualitas mesin kita menang kepuasan pelanggan lan dateng. We are looking nerusake kanggo sama karo kita pelanggan lan kanca-kanca ngarep lan luar negeri. We kuwat pracaya kanggo milih kita kanggo milih kualitas.
  • smj
  • tbj

Products More

Napa Pilih kita

Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co, Ltd

Kita minangka produsen profesional sing nggabungake R & D, manufaktur, dodolan lan layanan sawise-sales.

Perusahaan kita duwe peralatan pangolahan ukuran gedhe.

Saiki, kita minangka pabrik sing khusus kanggo mesin panganan otomatis, kayata mesin nggawe siomai, mesin dumpling multi-tujuan lan mesin pangsit sup, lan saliyane iku, tim insinyur kita terus riset lan ngrancang mesin anyar, kanggo tujuane nyedhiyakake luwih cerdas lan penak kanggo para pelanggan.

Wiwit ngadeg perusahaan kasebut, produk wis didol ing saindenging negara lan diekspor ing luar negeri, lan wis disetujoni lan dipuji pelanggan. Kita mesthi percaya yen "Kualitas minangka dhasar pangembangan perusahaan, lan integritas minangka daya semangat kanggo pangembangan perusahaan". Yen sampeyan kepincut, tulus tampa pitakon.

News Company

Semi-automatic siu mai machine purchase strategy

Semi-automatic siu mai machine purchase strategy! Today, I will follow the staff of the Fuxin siu mai machine manufacturer to learn about some of the things that should be paid attention to when purchasing the semi-automatic siu mai machine. How to do it to truly buy a product with confidence and...

What is the price quoted by the manufacturers of automatic shaomai machines?

As a kind of equipment that can realize fully automatic package of shaomai. Just place the reconciled noodles and fillings in the designated feed opening. Turn on the machinery and equipment to achieve better production of Shaomai. The reliability that can be fully obtained will also be very clea...

  • Ningbo Jiangbei Fuxin Mesin Mesin Co, Ltd

Tampilan Online Chat!